I'm scared I'll never be enough

Yes, under 52 kg kom jag! -4 hg och en vikt på 51.6 kg hade jag imorse. Jag tror att jag vågar sätta 50 kg (mitt delmål) som mål till skolstarten. Det skulle vara kul om någon såg att jag gått ner också.
 
 
Btw, hur ser min bloggdesign ut för er?
Ibland ser den huller om buller ut för mig och ibland är den precis som det ska vara...
Så säg till om den ser helt konstig ut för er med!

Mirror, mirror on the wall, ruthless to your victim

 
Hoppas, hoppas, hoppas att vågen visar under 52 imorgon!
Godnatt kära vänner 

Just another reason to get skinny

Beställde nyss en tubklänning i XS och ett par 14,5 cm klackar, nu jävlar måste jag bli smal så att jag kan använda dem! Helst tills på fredag.

Every little thing counts

 
Första dagen på sommarskolan gick bra. Jag gick både dit och hem igen, vilket tog sammanlagt 95 minuter. Det var ganska många i min klass som behövde gå sommarskola, inte så konstigt med den matteläraren och det tempot vi hade... Den läraren vi hade nu var jättebra och förklarade lugnt och tydligt så att man förstod, haha. Jag satt med en tjej i min klass som jag aldrig annars pratar med (vi är en ganska stor och grupperad klass), men hon var jättesnäll!
 
Nu ska jag fixa i ordning kvällsmat; fruk/bärsallad med kiwi, hallon, blåbär och äpple!

You may have to fight a bottle more than once to win it

Idag är sista dagen på mitt sommarlov, för jag har nämligen sommarskola imorgon och i två veckor nu framöver för att fixa matten. Åh, vad jag hatar matte.
 
Annars då? Jo, sista dagen på lovet spenderades med att sitta hemma hela dagen. Dökul. Skulle både powerwalka och sola idag men var för lat för det. Ligger på 900 kcal hittils och får se om jag äter något mer innan jag lägger mig. Kan inte gå tills sängs hungrig, då kan jag inte sova hur mycket jag än försöker.
 
Behöver jag säga att jag har sjukt mycket ångest?
 
En cigg skulle sitta fint nu...

Morgonbilder

 
Morgonvikt: 52 kg
 
Har gått ner 4 hg sen igår trots att jag åt mer än jag brukar (ca 1000 kcal) och inte tränade något. Ibland är vågen snäll :)

Supersize VS Superskinny

Jag kan inte sova så nu sitter jag istället och kollar på gamla Supersize VS Superskinny avsnitt. Brukar alltid kolla på det när jag har tråkigt eller i det här fallet inte kan sova. Grym thinspo är det i alla fall, även om det inte är syftet med programmet!
 

MK

 
Vackrare finns nog inte.

Changes made today lead to a new life tomorrow

Åh, drömkroppen...
 
Har stått still i vikt sedan jag började äta lite mer, men det gör inget för att jag har i alla fall inte gått upp av det. Jag vill verkligen bli hälsosammare. Äta rätt och träna. Inte svälta, hetsa, svälta, hetsa i perioder. Det känns som att jag bara "fuskar" mig smal genom att inte äta, men jag kommer ingen vart på det. Visst, jag kanske går ner några kg i början, sedan kommer hetssuget (som inte uppstår om man får i sig tillräckligt av det man behöver) och jag går upp allt och lite till igen. Easy come, easy go. Det håller helt enkelt bara inte i längden. För att ha en hållbar vikt måste jag även ha en hållbar livsstil, så är det bara.

You've come too far to take orders from a cookie

Idag är en sån där dag, då motivationen är på botten och man inte orkar med någonting. Jag hade världens hetssug förut också, så jag öppnade skafferiet och såg att vi hade mina favoritkakor hemma - ballerina kladdkaka. Åh vad jag ville ha dom, men nej, istället gjorde jag ordning lite te och tog ett äpple. Sedan var det ju dags för en powerwalk, och jag orkade verkligen inte, men jag släpade mig ut och gick ändå. Och nu känns det så jävla bra! Att jag faktiskt stog emot kakorna, och gick på den där rundan. Istället för +500 kcal blev det -500 kcal!
 

Nothing in this world that's worth having, comes easy

 
Oj, förlåt för spammet med inlägget under haha! Det funkade inte att publicera det igår kväll, så jag försökte publicera samma inlägg typ 100 gånger, och istället så kom alla på samma gång!
 
Hur som helst har jag försökt höja mitt intag lite, känner att min kropp bara går in i svält och förbränningen stannar av när jag inte äter. Har satt 1200kcal/dag som MAX mål på ShapeUp, men ligger helst under 1000kcal. Igår hamnade jag på 838kcal, det är framsteg i alla fall! Vet inte vad jag väger nu eftersom jag sov hos en kompis inatt, och jag vågar inte väga mig nu eftersom jag har ätit både frukost och lunch idag. Är rädd att jag har gått upp nu när jag börjat äta mer...
 
Förresten är min kompis jättesmal, så smal att man ser hela hennes ryggrad och hon kan ha på sig vad som helst och se bra ut. #avis

Le boyfriend

Är lite orolig för min pojk. Han äter inte. Eller jo, han äter såklart, men det märks att han bantar. Det är sällan han äter frukost och de senaste gångerna vi har träffats har han inte ätit någonting alls på hela dagen. Dessutom vägrar han äta och säger att han inte är hungrig när jag frågar, jag får liksom tjata på honom att äta. Som frukost när han sover hos mig tex. Han nämner också ofta hur mycket han har gått ner eller upp i vikt. Varför han vill gå ner i vikt vet jag dock inte eftersom han inte är tjock någonstans. Han är helt normalviktig och perfekt som han är. Vi kanske är rätt lika ändå, han och jag. Fast jag försöker i alla fall gå ner i vikt på ett någorlunda hälsosamt sätt.
 
Förresten så lyfte han mig idag och sa "Har du gått ner i vikt? Du känns lättare nu eller så har jag blivit starkare". Det gjorde min dag lite. Fast ändå tänker jag "vadå, var jag ett fetto innan eller?"...

It's all about making the right choises

 
Har precis varit och inhandlat en massa frukt, kvarg, linser, frön, quorn och annan vegetarisk mat samt grönt té och cola light. Ja, alla de där livsnödvändiga sakerna för mig.
 
Mitt intag ligger på förvånandsvärda 379 kcal idag, om man räknar bort de kalorier jag har förbrännt. Jag känner mig inte det minsta hungrig heller, så jag ska inte äta något mer för idag. En bra mat- och träningsdag helt enkelt! Måste bara säga att jag känner mig mycket piggare och gladare de dagar jag tränat, ska verkligen försöka få in träningen som en del av vardagen!

One day I will be able to say "I made it"

Kom nyss hem efter en timmas powerwalkande/joggande. Fy fan vad varmt det var, ska aldrig mer ge mig ut och träna mitt på dan i gassande sol. Ser ut som en tomat i ansiktet och har nog fått en ful bonnbränna efter linnet och cykelbyxorna jag hade på mig. Men bra träning fick jag i alla fall, det kändes!


Green tea

Har en liten fråga till er som dricker grönt te hihi. Vilken tesort dricker ni?
 
Och så undrar jag också om de billiga och vanliga märkena (t ex Lipton) som finns i mataffärer fungerar lika bra som de i tebutiker? Har de lika bra hälsoeffekter?
 

This saved my night

 
En kall redbull sf till en bra skräckis! Slängde det som fanns kvar av ostbollarna också, det lättade på ångesten kan jag lova!

A moment on the lips, forever on the hips

 
Jag är tjock. Varför? Jo för att jag har nyss suttit och moffsat i mig en massa cheese balls. Vad håller jag på med? Min kompis lämnade kvar en halvuppäten påse från igår när vi hade filmkväll, som jag gick och la i skafferiet imorse för att jag inte skulle äta upp den. Men jag visste ju hela tiden att den finns där så suget bara växte och växte. Åh. Det är bara mat, varför ska den vara så svår att motstå?


We'll love you just the way you are - if you're perfect

 
Minus på vågen idag igen! 52.3 kg. Nu är jag snart tillbaka där jag var innan (51.9 kg) och det känns såå bra! Jag åt mindre än jag brukar igår, dvs ett äpple, kaffe, ett glas mjölk, en pizzaslize och lite smågodis. Det var min kompis som bjöd på en massa onyttigt. Hon som är naturligt smal och perfekt... Hur som helst så gick vi runt massor, så jag förbrände lätt allt det onyttiga.

Success and nothing less

-1 kg sen igår, hehe. Idag har jag bara fått i mig ett äpple tillsammans med en stor kopp kaffe och planerar att hålla intaget lågt för resten av dagen med. Mina armar är skakiga och jag mår lite illa, but oh well. Jag SKA vara smal när skolan börjar igen
 

Instagram

Igår hade jag lite tråkigt, så jag skapade en ny Instagram endast för thinspo. Så ni som har Instagram, följ Starliques och berätta gärna vad ni heter där så följer jag er också! :)
 

Dear fat, please get the fuck away from my body

 
Nu jag är tillbaka! Fetare än nånsin känns det som. Blev välgödd i danmark och det visade sig på vågen... 54 kg vägde jag när jag kom hem, men nu är jag påväg ner igen! Idag har jag ätit lite yoghurt, ett glas mjölk, några quorn-falukorvar och potatisgratäng, och så har jag fått en del motion när jag cyklade till landet och följde med när min syster och kusin red ut med hästarna. Känner mig helt död i kroppen. Nu smuttar jag på en redbull sugarfree (kanske inte det smartaste så här sent?). Vill ner NU!!

Bloggpaus

Har hamnat i en period då jag inte orkar bry mig. Tänkte börja vara nyttig igen igår men då blev det ju pizza med pojkvännen (idag firar vi 3 månader förresten) och idag har jag ätit både bullar, rostade mackor och oboy. Väger 53 kg nu så har gått upp ca 1 kg sen förra veckan. På söndag åker jag även till Danmark ett tag så då är det nästan lika bra att ta en bloggpaus nu, kanske tills nästa månad börjar eller så. Men jag kommer tillbaka, jag lovar. Glöm inte bort mig ♥
 

No time to think of consequences

 
Förlåt för den kassa uppdateringen. Men det har blivit en hel del festande i helgen och mer blir det idag och imorgon. Har gått upp över 1 kg, men det får jag ta tag i på onsdag. Blir nog ingen uppdatering tills dess heller.
 
Hoppas ni är duktigare än mig.

Eat clean

 
Från och med idag är jag vegetarian. Det känns superbra! Var och handlade in quorn, vegetariska köttbullar och vegetarisk korv igår med mamma så nu är det bara att byta ut allt kött mot dessa grejer. Kanske införskaffar mig proteinpulver + multivitamin för vegetarianer också att komplettera med. Nu kör vi!

Don't waste another day

 
Vågen visade +/- 0 imorse. Trodde faktiskt att jag skulle ha gått ner tills idag efter allt promenerande och badande... Men icke! Hatar att stå still, men hellre det än att gå upp antar jag.
 
Idag kommer pojken hit efter han har slutat jobbet. Vännerna pratade igår om att dom ville festa idag med och då föreslog jag att vi skulle vara hemma hos mig, men nu vet jag inte längre. Vill ju inte dricka alkohol.

Don't take life too seriously, you'll never escape it alive anyway

 
Kvällen blev rätt så chill ändå, trots att jag inte drack mer än några klunkar som folk bjöd på. Det kändes inte värt att dricka sig full just ikväll. Mitt i natten så klättrade vi in och smygbadade på ett utebad. I underkläder. Jag som hatar att visa min kropp... En tjej som jag lärde känna ganska bra var jättesmal och fin, hade rena drömkroppen. Hon sa även att hon hade gått ner massor i vikt sen hon började gymnasiet och att hon nu vägde 42 kg. Grym levande thinspo! Ska också bli sådär smal.
 

Don't fuck it up

 
Ska ut och grilla med lite folk ikväll och då blir det förmodligen alkohol. Men jag vill helst inte dricka, dels pga alla kalorier men också för en annan sak. Och det är inte så kul att vara nykter när ingen annan är det... Åh, what to do? Får väl sitta och smutta på en liten öl hela kvällen.

Don't let your dreams be just dreams

 
Vågen visade först 51.9 kg när jag vägde mig imorse, sedan kontrollvägde jag mig tre gånger och då visade den 51.8 kg! Nu har jag gått ner fucking ett kilo på två dagar(!!), och så har jag även nått veckans mål - att komma under 52 kg. Dessutom så har mina nyckelben, revben och höftben blivit mer framträdande. Idag blir definitivt en bättre dag än igår!

Tomorrow is a new day

 
Okej, så, nu har jag gått på stan i några timmar och räknar det som dagens motion. Letade efter ett par korta, svarta, icke tajta träningsshorts i alla sportbutiker jag kunde komma på, och hur många hittade jag? 0. Jo men värt. Aja, får tacka för "träningen" jag fick av att springa runt bland alla butiker i alla fall. När jag kom hem käkade jag sushi och drack loka, helt okej.
 
Är fortfarande lika seg och depping, har ingen aning om varför. Får hoppas att det blir bättre imorgon... För då är det ju fredag! Wohoo.

Just because you're breathing doesn't mean you're alive

 
Sitter och deppar för ingenting, har världens huvudvärk och vill bara sova. Skulle egentligen följa med familjen till IKEA idag men jag ville sola istället. Hann sola i 20 minuter innan solen försvann, lyckat. Tänk vad motion jag skulle ha fått om jag hade följt med. Nae, det får bli en prommis lite senare istället. Men helt ärligt har jag ingen lust att gå ut alls idag... Är helt matt. Inte det minsta hungrig är jag heller, men tvingade i mig ett äpple och ett glas vatten nyss. Skitdag.
 
Nu går jag och lägger mig.

Results

 
Jag vet att jag fortfarande är tjock - men dessa satt tajt förut.
Samma sak med mina jeans.

Don't wish for it, work for it

 
Idag är en bra dag, för jag har gått ner ett halvt kg sen igår! Trots att jag åt mer än vanligt... Det är konstigt, när jag äter mer så går jag ner mer, och så tvärtom. Min kropp hamnar lätt i svältläge om jag äter för lite och för sällan, och så slutar den istället förbränna helt. Men jag antar att det bara är bra att kunna äta lite mer. Nu försöker jag satsa på att komma under 52 kg innan veckan är slut!

Remember your goal and stick to it

 
Idag blev det 50 minuters promenad/powerwalk/jogging. Nu har jag motionerat i sex dagar i rad, gör jag det imorgon med så blir det en vecka. Känner mig stolt över mig själv! Dock har jag under dessa dagar fått flera skoskav och igår när jag kom hem efter vår tvåtimmarstur så var strumpan helt blodig, och det visade sig att min vänstra stortånagel hade brutits av, vilket kändes idag kan jag säga. Men jag kör sista dagen imorgon och sedan ska jag låta fötterna läka under helgen, hehe.
 
Nu ska jag stretcha!

No time for mistakes

 
Väntar på att min syrra ska komma hem så att vi kan promeneraaa!
Tror jag har blivit beroende. Och det är bra. Måste bli smal, NU.

Taco salad

 
Så här såg min middag ut. Tacorester från igår, fast denna gången mindre kött och mer grönsaker + kvarg. Mumma!

Q/A - Hur jag går ner i vikt

A: Hur gör du för att gå ner i vikt?
Kram!
 
Svar: Kan lika gärna besvara den här frågan i ett inlägg tänkte jag, så här är en lista på lite saker jag gör för att gå ner i vikt:
 
- Äter var tredje timme (frukost, lunch, mellis, middag)
- Äter mitt sista mål minst 3-4 timmar innan jag ska sova
- Försöker få minst 8 timmars sömn varje natt
- Går minst 1 promenad varje dag (i alla fall vardagar)
- Dricker kaffe innan träning då det är fettoxiderande och hjälper förbränningen
- Dricker massor med vatten, ett stort glas vid varje måltid och efter träning
- Försöker äta mycket protein och lite kolhydrater + fettsnålt
- Använder mig av apparna ShapeUp, RunKeeper och Viktkoll
- Försöker variera mitt intag varje dag
 
Hoppas det hjälpte. Kram!
 

Todays lunch

 
Banan-, jordgubb- och kvargsmoothie!

I'd rather work for the body I want than hate the one I have

 
Gah vad jag vill ha hennes kropp! Brun OCH smal, åh. En vacker dag är det där jag, förhoppningsvis.
 
Inatt blev det inte mycket sömn alls. Gick och la mig runt tolv men har inte sovit en blund, sålänge jag inte slumrat till då jag inte märkt. Vid sju imorse gick jag upp och var helt död, men efter en kaffe blev jag lite piggare! Måste börja vakna tidigare så jag kan sova på kvällarna. Sömn är ju jätteviktigt för både förbränning och matsmältning.

Update

Två timmars promenad/joggingtur senare känns det mycket bättre!

This is not my day

 
Fyfan vad jag är arg på mig själv just nu. Har skött mig hela dagen och ätit under 300kcal + tränat intervallträning. Sedan så ska vi tydligen äta tacos! Yay. Tar såklart lite för mycket som alltid när det gäller tacos (det blir ju mer och mer när man fyller på med alla tillbehör). Nu är jag äckligt mätt och känner att denna dag är förstörd. Ska ut och gå/springa bort lite onödiga kalorier om en stund med syrran, alltid något... Men åh, fuck this.

Never give up

+1 hg. Idag ska jag äta minimalt och träna massor.
 

It's the mind that makes the body

 
Hej alla fina. Dagen har spenderats hos min pojke, där jag fick i mig lite popcorn, en macka och apelsinjuice. När jag kom hem smällde jag i mig ett helt vindruvepaket på 500 g vilket är ca 400kcal. Lindrade ångesten med en timmas powerwalk som brände bort 436kcal. Nu kan jag känna mig lugn igen.
 
Tips! För er med iPhone så är RunKeeper en jättebra app! Den räknar ut hur långt man går (eller vad man nu gör för aktivitet), hur länge, hur många min/km och hur mycket man förbränner.

My worth is measured solely according to the scale

 
52.7 kg. Lycka. Oroade mig för att jag hade gått upp under helgen men hade snarare gått ner! Detta kommer bli en bra dag, tack vare en bra morgonvikt. Det är helt sjukt hur mycket vågen spelar roll i ens liv egentligen... Att så små siffror kan betyda så mycket. Eller ja, små och små.
 
Hur som helst så har jag kommit in i en bra period nu då jag äter nyttigt, har inget sötsug alls, motionerar och mår bättre än jag gjort på riktigt, riktigt länge! Hoppas det fortsätter lika bra och att jag fortsätter att gå ner i vikt. Peppad!

Because one day it will all pay off

 
En bild från prommisen jag och syster nyss var ute på. -269kcal och fy vad skönt det var säger jag bara! Ska verkligen fortsätta promenera varje kväll. Så mysigt med solnedgången och så är det inte allt för varmt då heller. Syrran är också på, perfekt! Fast hon är redan smal, sådär smal som jag vill vara... Åh, varför fick hon alla bra gener för?

Things that's worth having is worth fighting for

 
Nu är jag äntligen hemma! Har varit på landet hos mina kusiner hela helgen där jag har hjälpt till att rida deras två sommarhästar och bara tagit det lugnt. På lördagen var det även kalas. Med tårta såklart. Brände bort den med en långpromenad efteråt, som ni ser på bilden. Det är så skönt att promenera ute på landet! Här hemma är det bara en massa hus och människor överallt.
 
Har ingen aning om vad jag väger. Väntar med att väga mig tills imorgon bitti.

This month's diet is next month's body