Before I die


Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'



Hej på er! Har inte bloggat här på ett tag nu känner jag... Har varit inne i en riktig hetsperiod och ja, har inte haft någon lust att skriva då helt enkelt. Vägde exakt 55 kg nyss (kvällsvikt), så upp i vikt har jag ju gått men det var ändå mindre än jag förväntat mig. Ska skaffa gymkort snart, har hittat ett bra gym+badhus så då kan jag både simma och träna. Perfekt! Måste bli smal innan sommaren.

Förresten - är det bara jag som köper för små kläder i hopp om att komma i dom när jag är smal? Köpte två par jeans idag, båda i en strl för liten. Nu har jag ännu en anledning att gå ner i vikt, för annars är det ju bortslösade pengar! Det blir lite av ett "mål" att passa i dom hihi.

Two steps forward and one step back



Sitter här och dricker oboy och äter en ostmacka. Och jag orkar inte ens bry mig. Orkar fan ingenting. Gick hem efter lunchen och skippade sista lektionen, är lite sjuk men gick mest hem för att jag inte orkade. Är så sjukt skoltrött. 10,5 år i skolan och jag är trött på skiten. Helt ärligt så ser jag inte ens någon framtid... Så därför ser jag inte heller någon anledning till att plugga. Vill bara hoppa av skolan, ta en paus, ta igen mig lite. Men så funkar det ju inte.

Jag vill aldrig växa upp, aldrig bli gammal. Tanken av att behöva växa upp gör mig rädd och deprimerad på samma gång...

You can't fix me when I'm already broken

Godmorgon ♥ Är sjuk och kan knappt prata, lite smått bakis och så har jag har världens träningsvärk på det... Så läget suger lite. MEN vågen visade 52.9 kg imorse! Det är alltså 1.2 kg jag har gått ner på ett dygn. Går alltid ner i vikt av att festa, även om det mesta är uttorkning så lyckas jag alltid hålla vikten ändå. Hade idrott igår också och läraren körde skiten ur oss, så det kan ju ha hjälpt till lite!


...

Jag bryter ihop nu.
Hatar det här helvetet.

If something comes easy, is it really worth anything?



Gårdagen gick helt perfekt. Åt lite och nyttigt, promenerade mycket och red. Ändå visade vågen 0.1 kg mer imorse?! Känns ju värt. Det är otroligt hur ens humör kan förändras av en liten siffra.

Gått ner = bra humör, bra dag.
Gått upp = dåligt humör, dålig dag.


Men jag lät inte denna dagen förstöras för det. Utan det blev ännu mindre mat och några småpromenader. Nyss frågade jag mamma om vi kunde köpa hem naturdiet eller nutrilett till mig och då sa hon att alla hennes varningsklockor ringde om mitt beteende, med min "lilla" kropp och min unga ålder så ska jag inte banta, och att hon var orolig att jag skulle få ätstörningar. Om hon bara visste.

I'll do my best to do the best I can



Kom nyss hem från skolan, fick gå hem då jag inte har något busskort för tillfället. Nu sitter jag och äter en liten skål lättyoghurt med müsli. Halv sju har jag ridning och jag funderar på om jag ska äta innan eller efteråt då det blir mitt sista mål för dagen... Jag börjar komma in på rätt spår med maten igen i alla fall. Det känns skönt. Imorse stod vågen på 54.1 kg. Mycket men inte så mycket som jag förväntat mig. 0.7 kg kvar tills den vikt jag hade innan Spanien.

Och till anonym som undrade vad min personvåg heter så vet jag inget mer än att det står Galaxy på den. Den är skit, man måste trycka till den en massa gånger innan den fungerar.

It doesn't matter how slowly you go as long as you do not stop



Nu är jag tillbaka i kalla Sverige... Vill tillbaka till värmen! Vi var och hälsade på min morfar och hans fru som bor där under vinterhalvåret. Så skulle jag också vilja bo när jag blir äldre, slippa denna äckliga kyla. Drömma kan man ju alltid...

Maten spårade ur redan på flyget dit. Vi köpte godis i taxfreen och sen dess brydde jag mig inte för att "allt var ändå redan förstört". Suck. Igår fick jag dock motivation helt från nowhere och tog tag i det och var nyttig de sista två dagarna. Cola light räddade mig litegrann. Jag har ingen aning om vad jag väger nu men jag är nästan säker på att jag har gått upp till startvikten och lite till. Får se vad vågen säger imorgon.

Nu ska jag sova, imorgon är det skola och "back to reality" för mig. Döda mig?

Viajar a España

Imorgon bitti drar jag till spanien så jag kommer inte uppdatera bloggen på en vecka.
Puss på er fina.

Don't let todays moment forsake tomorrows dream



Maten går åt helvete just nu. Överäter och blir obehagligt mätt. Noll motivation alls.

Om två dagar ska jag åka till spanien. Har verkligen ingen lust att visa mig i bikini... Tänker skyla mig med handduken till och från solstolen och poolen. Om det ens är tillräckligt varmt för att kunna sola och bada med tanke på att det är lite kyligare där under vinterhalvåret. Anyways, ångest ångest ångest.

If it tastes good, it's trying to kill you

Såhär har mitt matintag sett ut idag:

Frukost: Macka + te
Lunch: Macka + te
Middag: Macka + te

Ensidig kost, haha? Det enda jag har varierat är sorterna på teet. Mackor som annars är så förbjudet, men åh så gott det är till en varm kopp te. Får se vad det blir till kvällsmat sen, macka och te igen kanske?

Bloglovin'

Nu har jag skaffat bloglovin'
Följ mig här ♥

Making plans baby

Har kommit av mig med maten lite. Slutat bry mig och tappat motivationen... Den som var på topp för bara några dagar sen. Igår åt jag som sagt ostbågar och maltesers och idag har jag ätit några godisbitar. Godisförbud som nyårslöfte och det är redan brutet, herregud. Men jag kan fortfarande ändra mig.

Imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller. Så nu håller jag på med en ny plan som ska gälla från och med imorgon. Inga undantag. Har räknat ut att jag har 20 veckor på mig att nå mitt mål till sommaren (27 maj), och behöver då gå ner ca 0.5 kg i veckan.



Update

Jag är fortfarande vaken.
Designen börjar bli klar.
Jag åt några ostbågar och maltesers förut.
Nu mår jag illa och hela dagen är förstörd.
Vill bara sova. Mina ögon svider.

So many sleepless nights

Jag har vänt på dygnet totalt nu under lovet, speciellt efter nyår. Så därför ska jag nu dygna för att komma in i rätt dygnsrytm inför skolan som börjar på tisdag! Har laddat upp med två redbull (sugarfree) för att hålla mig vaken. Och som sysselsättning hade jag tänkt pilla med en ny design till bloggen.




Har förresten gått ner 2 kg sedan nyår. Helt okej start på året!

Today is the day

Idag är det första dagen på ett helt nytt år. Det är nu man kan lägga alla sina synder bakom sig och bara börja om på nytt. Och det är precis det jag ska göra.
Mitt nyårslöfte? Nå 45 kg. Minst.
Idag är det första dagen på ett helt nytt år. Det är nu man kan lägga alla sina synder bakom sig och bara börja om på nytt. Och det är precis det jag ska göra.

Mitt nyårslöfte? Nå 45 kg. Minst.