Don't stop 'til you got what you want

 
Med de här äckelbilderna säger jag godnatt!
Kommer förresten inte ha tillgång till dator på hela helgen, så ni vet. Puss

Död

200 jumping jacks
50 situps (20 höger, 20 vänster, 10 vanliga)
100 rumplyft
40 tjejarmhävningar
100 benlyft (50 höger, 50 vänster)
x min plankan
 
"När du inte orkar mer, fortsätt lite till"

Make it happen, shock everyone



-0.7 kg sen igår. Går konstigt nog alltid ner i vikt av att festa, men jag klagar inte! Visst, det kan ju vara mestadels vattenvikt, men trots det så brukar jag lyckas hålla vikten ändå. Dock så drack jag inte så mycket igår, och sedan så gick jag och min pojkvän både till och från festen, så lite motion fick jag ju.

Idag har jag ätit två portioner Special K med mjölk och ett äpple. Följde även med min pojkvän till hans jobb förut och tog sedan en lite längre omväg hem, perfekt. Senare ska jag försöka träna lite, och äta något litet efter det.

You only live once so make the most of it

 
Vågen har stått stadigt på 53.5 kg i fyra dagar nu. Det är ändå helt okej med tanke på allt skräp jag ätit de senaste dagarna. Igår blev det amerikanska pannkakor, popcorn light, pringles, pepsi max och vanlig pepsi. Hur tänkte jag där egentligen..?
 
Nu ska jag sola och fräscha till mig lite inför ikväll, för då bli det fest! Och alkohol i massor. Men helt ärligt så orkar jag inte bry mig, man är bara ung en gång.

Laddar upp inför tjejkvällen


Don't look back

 
Blev kakor, bullar, läsk och tårta tills jag mådde så illa att jag ville spy igår. Har ingen aning om vad jag väger nu eftersom jag sov hos mina kusiner inatt. Deras våg (en icke digital) visade i alla fall ca 53 kg, men jag går bara efter min våg eftersom alla vågar visar olika. Hoppas att jag inte gått upp allt för mycket under helgen i alla fall, det finns inget mer omotiverande än att få börja om.

Scale, please be good to me tomorrow?

Ångest.

18



Imorse vaknade jag upp som 18 år. 18 hela år. Att dessutom få vakna upp hos älskling kunde inte varit en mer perfekt start på dagen. Nu är han och jobbar och jag är hemma och har precis dammsugit halva huset. Har ätit frukost änsålänge och funderar på om jag ska äta lunch eller inte äta alls tills klockan fem då gästerna kommer.

Igår blev det en massa onyttigheter som tårta, stormiddag, godis, ostbågar samt mängder med cola och trots det så vägde jag +/- 0 idag! (53.3 kg) Lycka! Hoppas jag har lika tur idag och imorgon. Just nu står mamma i köket och gör vaniljsås till tårtan som luktar så sjukt gott i hela huset...

Har förresten märkt mina jeans har blivit lite lösa. Finns ingen bättre känsla!

I'm not there yet, but I'm closer than I was yesterday



Solblekt hår, jeansshorts och bruna ben.
SOMMAR

Not eating light makes your clothes too tight



Okej, så nu ska jag klara mig igenom att fira midsommar med min pojkvän och hans släkt och sedan fira min födelsedag två gånger. Allså blir det en massa tårta och onyttigheter tre dagar i rad. Åh, hur ska jag göra? Inte så att jag kan tacka nej till allt... Får försöka äta så lite jag kan och kompensera med hårdträning. Ja, så får det bli.

Har förövrigt lite av en artonårskris. Vill bli vuxen, men samtidigt inte. Längtar efter att äntligen få göra vad jag vill, gå ut och festa, resa, tjäna egna pengar och kunna köpa vad jag vill, men samtidigt är jag rädd för allt ansvar som kommer med vuxenlivet. Hjääälp...

I'm back

Oj, slutade visst blogga i sisådär fem månader... Men nu tar jag upp bloggandet igen! Har precis kommit in på rätt spår och gått ner 1.5 kg på några dagar. En bra början i alla fall. Vill vara fin till min artonårsdag, som visserligen är om bara två dagar, men lite kanske man lyckas gå ner tills dess.

Under tiden jag vart borta så har vikten pendlat upp och ner, mest upp. Tror att jag vägde 56 kg som mest. Skäms. Nu har jag ju som sagt gått ner igen och vikten låg på 53.5 kg igår morse. Det går åt rätt håll och motivationen är på topp! Har dessutom träffat en underbar pojke, P.



Nu ska jag sova. Puss.