The only bad workout is the one that didn't happen

 
Hallå finisar. Idag gymmade jag ju som sagt för första gången någonsin. Det blev inte mycket till träning, men ändå. Minst 200-300 kalorier brände jag bort i alla fall. Det var lite läskigt sådär första gången och allt, men inte så farligt som jag trodde. Det var skönt att ha min kompis där också, och nu när hon lärt mig hur man gör med de olika maskinerna så kanske jag vågar gå dit själv ibland också. Men än har jag inte köpt något gymkort.
 
Har blivit lite dålig med att läsa och kommentera era bloggar känner jag, så kommentera gärna så kollar jag in hos er hihi. Skulle vara mysigt med lite kvällsläsning innan jag går och lägger mig. Puss.

Postat av: Starlight

Gym är bland det roligaste som finns!

Svar: Nja roligaste som finns vet jag inte, men med en kompis blir det helt klart roligare!
starlique.blogg.se

2012-08-23 @ 10:37:47
URL: http://wannabethinner.bloggplatsen.se
Postat av: Kathrine

Har du inte bloglovin? :)

Svar: Jo, det finns en ikon för det längst ner i menyn! :)
starlique.blogg.se

2012-08-23 @ 18:02:25
URL: http://www.notreallyana.blogg.se
Postat av: Alexandra

Det som är kul på gym är ju att gå på de olika klasserna. Typ spinning och zumba. Men jag tror gym är nånting man lär sig tycka om. I början tyckte jag det var rätt tråkigt, men nu kan jag inte leva utan det! :D Gå gärna in och läs min nystartade ana-blogg: http://www.wannabeforeverthin.blogg.se

Svar: Det måste jag prova på någon gång! Änsålänge har jag ju bara testat på maskinerna, mest kondition. Jag kan verkligen se mig själv gå på gymmet efter skolan några dagar i veckan :) Ska kolla in din blogg!
starlique.blogg.se

2012-08-24 @ 15:15:44
URL: http://www.alexandrahofman.bloggplatsen.se
Namn

Mail (publiceras ej)

Blogg



Kom ihåg mig?